Hoe het begon...

In 2020 kwam plots opnieuw het huis naast onze (schoon)ouders te koop. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar het pand, de ligging én de ‘goesting’ om ons eigen ding te doen begon te groeien.

We genieten graag van het leven, van elkaar, van ons gezin, van lekker eten en heerlijke wijntjes. Dante is gegroeid vanuit het idee om deze beleving ook met anderen te delen.

Maar Dante betekent veel meer voor ons. De reis die Dante Alighieri in zijn bekendste werk La divina Commedia beschrijft, is er een door drie werelden: de hel, het vagevuur en het paradijs. Het is de weg die Sven heeft afgelegd in zijn zoektocht naar zijn ware passie, met als eindbestemming zijn paradijs of liever zijn eigen restaurant: DANTE

Huisregel: laat je zorgen thuis, ontspan en geniet.

Sven startte zijn carrière als marketeer bij PwC en Artoos. Na enige tijd zoeken vond hij echter zijn ware roeping: koken. Hij leerde de kneepjes van het vak bij Maison Belge in Keerbergen en vervolgens bij restaurant CentPourCent* in Sint-Katelijne-Waver.

Otis werkte meer dan zeven jaar als advocate (balie Brussel), gespecialiseerd in het familierecht en het familiaal vermogensrecht. Zij startte haar carrière bij TKA advocaten (Dilbeek) en sloot dit hoofdstuk af bij Deloitte Legal lawyers – Greenille Private Client Team (Zaventem).

Samen vormen ze al meer dan 10 jaar een hecht team.