Voedselallergie of intolerantie

Vegetariër, pescotariër en/of pesco-pollotariër? Geen probleem, Sven past zijn gerechten met plezier aan. Om uw avond vlekkeloos te laten verlopen, vragen wij u wel om dit bij de reservatie te melden. Bij gebrek hieraan, kunnen wij niet garanderen aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze keuken werkt immers met dagverse producten. Wij zijn ook genoodzaakt een supplement aan te rekenen indien deze specifieke dieetwensen niet vooraf worden gemeld, omdat dit het verloop van de middag of avond aanzienlijk bemoeilijkt. 

Ons concept, een kleinschalig huiskamerrestaurant, heeft veel mooie en charmante kanten, maar brengt ook met zich mee dat wij niet met alle allergieën en intoleranties rekening kunnen houden. Sven staat immers alleen in de keuken en heeft om die reden niet de tijd om zijn menu aan alle dieetwensen aan te passen. Deze beperking heeft voornamelijk betrekking op de allergenen ei en melk (inclusief lactose). Wij kunnen wel onze sauzen apart serveren en het dessert door een koffie (of dergelijke) vervangen.

Om dezelfde reden is het voor ons niet mogelijk om veganistisch te koken. 

Wij hopen op jullie begrip te kunnen rekenen en verduidelijken onze beperkingen, indien nodig, graag telefonisch of per e-mail.

Huisdieren

Wij hebben besloten om geen huisdieren toe te laten in ons restaurant. Dit om hygiënische redenen, maar ook om de rust van al onze gasten te garanderen. 

Telefonische reservaties

Wij nemen graag telefonische reservaties aan en beantwoorden ook met veel plezier al jullie vragen aan de telefoon. Om onze service in alle sereniteit te laten verlopen, verzoeken wij jullie evenwel om – indien mogelijk – voor of na onze service te bellen.

Parking

Wij hebben een ruime parking voor onze gasten, zowel voor als achter onze poort. Ook bij onze buren (Jennekensstraat 73) kan er – indien nodig – geparkeerd worden op de gele kiezelsteentjes.

Rolstoelgebruikers

DANTE is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij vragen om bij de reservatie hiervan even melding te maken zodat wij de nodige maatregelen kunnen treffen en de geschikte tafel kunnen uitzoeken.